Detalii Servicii

Electroterapie cu Vacuum

Electroterapie cu vacuum

🔹️🔹️ ELECTROTERAPIA CU VACUUM 🔹️🔹️
✅ Terapia cu vacuum are o actiune benefica asupra organismului uman, stimuland circulatia sanguina spre punctele de contractura cu ajutorul unor cutii de vacuum (ventuze).
✅ Astfel, in zona de contact a pielii cu cutiile de vacuum se creeaza o presiune, iar prin cresterea presiunii fluxului de sange in regiunea afectata se produc substante biologice active care stimuleaza procesele metabolice, imbunatatesc circulatia sanguina si cresc continutul de hemoglobina din sange.
✅ Terapia cu vacuum se numara printre cele mai eficiente metode de tratament in scopul eliminarii grasimilor din organism, realizandu-se astfel si slabirea in greutate.

✅ Diferitele forme de curenti pot fi aplicate si prin intermediului electrozilor speciali tip vacuum (electrozi cu vid sau „ventuza”).
✅ Acesti electrozi se fixeaza mai usor in regiuni anatomice in care aplicarea celor clasici este mai incomod de realizat (ex: umar, sold).
✅ Un alt avantaj al folosirii acestei terapii este reprezentat de micromasajul tisular realizat sub electrozi care reduce mult rezistenta electrica tisulara, creste conductibilitatea tesuturilor, augmenteaza vascularizatia, mareste dinamica circulatiei limfatice, imbunatateste aportul arterial de materii nutritive, accentueaza transferul ionic intre spatiul intra- si extracelular.

Aplicatii

🔸️Terapia cu vacuum se numara printre cele mai eficiente metode de tratament in scopul eliminarii grasimilor din organism, realizandu-se astfel si slabirea in greutate.

Numar Sedinte

Recomandata de medicul curant.

Contraindicatii

Consultati medicul curant.