Detalii Servicii

Terapie Colagen-Guna

terapia cu colagen-guna

Terapia Colagen-Guna

✅ Tratament injectabil pentru patologii osteo – artro – mio – fasciale.
📍 Tesuturile sistemului musculo – scheletic pot fi deteriorate de:
- suprasolicitare;
- procese fiziologice de imbatranire;
- evenimente traumatizante (implicand o componenta inflamatorie).
✅ Dispozitivele medicale cu colagen Guna reprezinta un produs terapeutic ideal pentru a stimula procesele de regenerare si remodelare, care sunt esentiale in restabilirea tesuturilor deteriorate.
✅ Intreaga gama de 13 dispozitive medicale cu colagen Guna permite o injectare eficienta de colagen in zone specifice, datorita substantelor auxiliare care le imbunatateste performanta si le asigura stabilitatea:
➡️ A. 7 dispozitive medicale cu colagen Guna sunt specifice fiecarei zone scheletice si bolilor associate: regiunea cervicala, toracica lombara, umar, sold, genunchi, articulatii mici.
➡️ B. 1 dispozitiv medical cu colagen Guna este specific zonei nervului sciatic.
➡️ C. 5 dispozitive medicale cu colagen Guna au fost concepute pentru a trata boli ce afecteaza: muschii, nervii, articulatiile, matricea extracelulara, tesuturi moi.

✅ Fiecare protocol terapeutic este adaptat la istoricul medical al pacientului si la cazul clinic specific.
✅ Protocolul este adaptat fazei acute sau cronice a bolii.
✅ Pentru a beneficia de aceasta noua si moderna metoda terapeutica este necesar un consult medical in vederea stabilirii protocolului terapeutic.

Particularitati

Tratamentul cu colagen Guna este util în refacerea cartilajului articular, refacerea tendoanelor, refacerea ligamentelor, reducerea durerii și îmbunătățirea mobilității articulațiilor (șold, genunchi, coloană, zona toracală, zona lombară, zona ischială, umăr, gât, articulațiile mici, mușchi și țesuturi moi).

Numar Sedinte

Medicul curant va stabili necesitatea ședințelor în funcție de afecțiune, gradul afecțiunii și modul în care organismul reacționează la tratament. Tratamentele pot fi, între 1-2 ședințe pe săptămână , între 4 și 10 săptămâni (în funcție de zona afectată și de severitatea afecțiunii).

Contraindicatii

Alergie la ingredientele și substanțele conținute în tratament. (Nu s-au semnalat cazuri de hipersensibilitate la MD GUNA. Pacienții care prezintă sensibilitate la ingredientele sau excipienții MD Guna vor fi testați înainte de administrare prin injectarea unei mici cantități de soluție în braț și se va urmări reacția timp de o oră.