Detalii Servicii

Shockwave

terapia shockwave
Terapia Shockwave

📣ℹ Terapia SHOCKWAVE – Terapia cu unde de soc – o metoda moderna si eficienta de tratare a durerilor, acum in cadrul clinicii noastre.✔ Terapia Shockwave are la baza generarea unei energii foarte intense intr-o perioada foarte scurta de timp (10 milisecunde), unda de soc strabatand astfel tesuturile cu o viteza mai mare decat viteza sunetului.✔ Shockwave sau "terapia durerii" este o tehnologie care utilizeaza undele de soc pentru a trata durerile cronice ale sistemului musculo-scheletal.✔ Sub influenţa undelor de ṣoc organismul răspunde prin producerea unor proteine specifice – factori de creştere – stimulându-se formarea de către organism în zona tratată de noi vase sangvine. Drept urmare, începe astfel procesul de vindecare a ţesuturilor tratate, continuând mai apoi într-un mod accelerat.⚠️ Indicatii pentru terapia cu unde soc:- periartrita scapula-humerala (umar blocat sau dureros);- epicondilita mediala (“cotul jucatorului de golf”);- fasceita plantara (“pinteni calcaneeni”);- tendinopatii (afectari ale tendoanelor sau limitare ale amplitudinii miscarii in articulatii);;- bursita si sinovita de diverse etiologii;- sindromul mio-fascial;- osteoartrita de genunchi si sold;- vindecarea lenta a fracturilor;- durere dupa traumatisme sau operatii ortopedice.✅ Ce face terapia shockwave:- elimina durerea;- favorizeaza vindecarea;- creste circulatia locala la nivelul muschilor si tendoanelor, imbunatatind astfel metabolismul tisular;- creste productia de colagen;- relaxeaza musculatura;- dizolva fibroblastii calcifiati;- eficienta in 70-80% din cazuri;- tratarea durerii cronice;- cresterea mobilitatii;- terapie de scurta durata;- recuperarea rapida a pacientului, cu reluarea activitatilor curente imediat;- efect analgezic.Va asteptam cu drag!Programari: 0368.001.138 / 0771.709.174Str. Castelului, Nr. 114, Ap. 1, Brasov.

Gepostet von Fiziotik am Donnerstag, 20. Februar 2020

Terapia SHOCKWAVE – Terapia cu unde de soc.

Este o metoda moderna si eficienta de tratare a durerilor, care acum este disponibila si in cadrul clinicii noastre.

Terapia Shockwave are la baza generarea unei energii foarte intense intr-o perioada foarte scurta de timp (10 milisecunde), unda de soc strabatand astfel tesuturile cu o viteza mai mare decat viteza sunetului.

Shockwave sau "terapia durerii" este o tehnologie care utilizeaza undele de soc pentru a trata durerile cronice ale sistemului musculo-scheletal.

Sub influenţa undelor de ṣoc organismul răspunde prin producerea unor proteine specifice – factori de creştere – stimulându-se formarea de către organism în zona tratată de noi vase sangvine. Drept urmare, începe astfel procesul de vindecare a ţesuturilor tratate, continuând mai apoi într-un mod accelerat.

Indicatii

- periartrita scapula-humerala (umar blocat sau dureros);
- epicondilita mediala (“cotul jucatorului de golf”);
- fasceita plantara (“pinteni calcaneeni”);
- tendinopatii (afectari ale tendoanelor sau limitare ale amplitudinii miscarii in articulatii);
- bursita si sinovita de diverse etiologii;
- sindromul mio-fascial;
- osteoartrita de genunchi si sold;
- vindecarea lenta a fracturilor;
- durere dupa traumatisme sau operatii ortopedice.

Beneficii

- elimina durerea;
- favorizeaza vindecarea;
- creste circulatia locala la nivelul muschilor si tendoanelor, imbunatatind astfel metabolismul tisular;
- creste productia de colagen;
- relaxeaza musculatura;
- dizolva fibroblastii calcifiati;
- eficienta in 70-80% din cazuri;
- tratarea durerii cronice;
- cresterea mobilitatii;
- terapie de scurta durata;
- recuperarea rapida a pacientului, cu reluarea activitatilor curente imediat;
- efect analgezic.

Contraindicatii

Ca orice terapie si terapia cu unde soc este contraindicata in anumite situatii, cum ar fi: prezenta tumorilor osoase, a infectiilor osoase, pseudartroze infectate, graviditate, prezenta unor metale implantate etc.